Energie & Bouwkundig Adviesbureau Koning - Voor zonne-energie, windenergie en bouwkundig advies

Over ons

Energie & Bouwkundig Adviesbureau Koning is in januari 2013 opgericht.

Mijn bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, niet alleen de kwaliteit van de toegepaste materialen maar ook de montage en afwerking van deze materialen.

Bij opname van het werk worden alle facetten van de installatie besproken. Niet alleen hoe de onderdelen van de installatie worden gemonteerd maar ook hoe de leidingen van de installatie in uw woning of pand komen te lopen. 

U weet dus van A tot Z, wat u krijgt en waar u uw handtekening onderzet. Dit kan ik garanderen omdat ik ook de montage van het gehele systeem uitvoer. Moeten er door omstandigheden zaken aangepast worden dan gaat dit altijd in overleg met u.

Tevens wordt u gewezen op de kwaliteit van de constructie waarop de installatie wordt aangebracht. Een PV-installatie gaat al gauw 25 tot 30 jaar mee en het zou zonde zijn als de onder constructie een kortere levensduur heeft in verband met de slechte status van deze materialen.


Rob Koning
Lijsterbesweg 7

1744LK Sint Maarten

Tel: 06 51 85 45 36

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.